РОЗМИТНЕННЯ РЕЄСТРАЦІЯ СТРАХУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

8:47 AM
Перевірка статусу полісу Зелена карта в м. Рівне

Міжнародна система автомобільного страхування «Зелена картка» заснована у 1949 року відповідно до положень Женевської рекомендації № 35, прийнятої Підкомітетом по дорожньому транспорту Економічної комісії Організації Об’єднаних Націй для Європи. Основними завданнями системи було створення механізму захисту інтересів власників транзитних автомобілів та потерпілих від цих автомобілів у країні відвідування.

У кожній країні, яка входить до складу Міжнародної системи функціонує Національне бюро (в Україні - МТСБУ), яке є єдиною компетентною організацією з усіх питань, пов’язаних із відшкодуванням шкоди, завданої з вини водія-нерезидента на території такої країни. Суб’єктами  Системи виступають Бюро країн та страхові компанії - їх члени, уповноважені здійснювати обов’язкове страхування цивільної відповідальності.

Міжнародний страховий сертифікат «Зелена картка» має уніфіковану форму. Його наявність є обов’язковою передумовою для водіїв, які планують виїхати за межі України на автомобілі до країн-членів Міжнародної системи.

На території України можна придбати 2 види полісів «Зеленої карти», які дають різні можливості. Дія першого, більш дешевого виду поліса, поширюється на в'їзд в Росію, Білорусь, Молдову та Азербайджан. Другий, повний варіант, дійсний на території усіх 46 країн-учасниць системи Green Card.

У випадку ДТП, виплата страхового відшкодування здійснюється на умовах, визначених законодавством про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності автовласників країни, на території якої сталася ДТП.

Дані вносяться страховими компаніями в єдину базу невідкладно, але не пізніше 25 числа місяця, наступного за місяцем укладення договору страхування.

Перевірка статусу статус зеленої картки за номером: - полісу або - автомобіля

Переглядів: 459 | Додав: Kravchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz