РОЗМИТНЕННЯ РЕЄСТРАЦІЯ СТРАХУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Автоцивілка (обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності) – обов'язковий вид страхування транспортного засобу, який включає страховий захист авто і здоров'я пасажирів, які постраждали в разі ДТП. Страховий поліс ОСАЦВ необхідно переоформлювати ДО закінчення терміну його дії.

Згідно ЗУ «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» - ЗАБОРОНЕНА експлуатацію легкових і вантажних автомобілів при відсутності поліса страхування.

Перевірка чинності полісу внутрішнього страхування (автоцивілки) за ПОСИЛАННЯМ.

 

Переглядів: 208 | Додав: Kravchuk | Дата: 2020-05-17

Страхування подорожуючих – це страхування ризиків, пов'язаних з необхідною медичною допомогою та екстреними транспортними витратами в подорожі. Відшкодування шкоди відбувається, якщо страховий випадок настав за кордоном на території країни, зазначеної в договорі. Для виїзду за кордон поліс медичного страхування є необхідним документом.

Програми туристичного страхування можуть відрізнятися залежно від компанії, з якою укладається договір, потреб та можливостей застрахованого. В обов'язковому порядку при виїзді за кордон страхуються: випадки раптового настання захворювань, яке потребує невідкладної медичної допомоги; нещасні випадки і травми; ліки, які виписав лікар; лікування в стаціонарі; медична евакуація і транспортування до лікувально ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: Kravchuk | Дата: 2020-05-17

Міжнародна система автомобільного страхування «Зелена картка» заснована у 1949 року відповідно до положень Женевської рекомендації № 35, прийнятої Підкомітетом по дорожньому транспорту Економічної комісії Організації Об’єднаних Націй для Європи. Основними завданнями системи було створення механізму захисту інтересів власників транзитних автомобілів та потерпілих від цих автомобілів у країні відвідування.

У кожній країні, яка входить до складу Міжнародної системи функціонує Національне бюро (в Україні - МТСБУ), яке є єдиною компетентною організацією з усіх питань, пов’язаних із відшкодуванням шкоди, завданої з вини водія-нерезидента на території такої країни. Суб’єктами  Системи виступають Бюро країн та страхові компа ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Kravchuk | Дата: 2020-05-17

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz